Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 septembrie 2017

Puls marit


As dorii sa va intreb care ar putea fi motivele unui puls marit 100-110 la fiul meu care are 32 de ani. Mentionez ca este fumator dar nu consuma droguri si nici alcol decat la ocazii si asta in limite normale. Are o greutate de 100 kg la inaltimea de 180cm Ce-mi recomandati sa fac ? Multumesc din suflet. O zi minunata sa aveti. Ana Enescu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, recomandarea principală este aceea de a se programa la o consultație cardiologică de rutină. În timpul acestei consultații, pe lângă anamneza, medicul cardiolog va efectua o electrocardiograma și o ecografie cardiacă, pentru verificarea structurii și a funcțiilor cardiace, posibilelor tulburări de ritm, s.a.m.d. Dacă în timpul acestor examinări vor apărea modificări pe EKG sau ecografie, medicul cardiolog vă va recomanda continuarea investigațiilor pentru a obține un diagnostic cât mai corect. Numărul de telefon la care puteți face programare este: 031 9300. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor