Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 octombrie 2017

durere in piept


Buna seara.Aproape zilnic am durere in piept care dureaza cateva minute.Uneori simt pe mana stanga furnicaturi si o mica amorteala.Tensiometrul imi indica aritmie chiar si la o tensiune de 12/7 cu puls 71. Aritmiile sunt si ele foarte dese. Tensiunea cea mai mare a fost de 18/7 constatata dupa un lesin pe strada.Din luna martie si pana acum am trait intr-o situatie foarte dificila - ambii parinti au decedat -tata in mai (infarct avea87ani)si mama in august 86ani(dupa izolare de o luna ,a cazut la pat si a facut comotie cerebrala,fiind diagnosticata cu dementa vasculara).


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Cum apreciati starea inimii? Multumesc



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor