Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 noiembrie 2017

Fibrom uterin


Buna ziua. Am 46 ani si un fibrom uterin pe care l-am descoperit la inceputul anului 2006. Atunci era de cca 2/2 cm, acum are cam 5/6 cm. Medicul ginecolog mi-a recomandat sa fac o histerectomie, din cauza ca am menstruatia abundenta, dureri, presiune in abdomen, iar fierul a inceput sa scada. As vrea sa stiu daca pot face o embolizare a fibromului. Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a afla câteva informații esețiale cu privire la afecțiunea dumneavoastră, unul dintre reprezentanții noștri medicali vă va contacta în cursul zilei de astăzi. Embolizarea uterină este indicată mai ales în cazul pacientele cu simptomele descrise de către dumneavoastră. Trebuie să ținem cont și de numărul fibroamelor, localizarea acestora, simptomele pacientei, etc, atunci când se indică o metodă de tratament care are rolul de a conserva uterul. Dupăcum v-am menționat mai sus, în cel mai scurt timp, veți discuta cu un reprezentant medical specializat, care vă va răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor