Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 noiembrie 2017

vitex comprimate


buna ziua..am menstruatie neregulata..pe 4 septembrie am avut menstra, dupa cateva zile am luat Branca ursului iar pe data de 25 sept alta menstra...doctorul mi a recomandat vitex agnus cactus pentru reglare si fertilitate, doresc sa raman insarcinata..din data de 25 septembrie pana azi 06 noiembrie nu am avut menstra..si teste de sarcina negative..chiar dimineata am facut un test, fiind negativ..sa fie oare intarzierea din cauza vitex.ului? mentionez ca am luat 5 saptamani cate una in fiecare zi..timp de 3 luni..sau este o posibila sarcina?multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, există multiple cauze responsabile de întârzierea menstruației. Recomandarea noastră este aceea de a vă adresa unui medic ginecolog pentru a vă sfătui în privința unui tratament corespunzător. În clinica noastră, vă puteți programa la o consultație ginecologică, apelând numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor