Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


vitex comprimate

buna ziua..am menstruatie neregulata..pe 4 septembrie am avut menstra, dupa cateva zile am luat Branca ursului iar pe data de 25 sept alta menstra...doctorul mi a recomandat vitex agnus cactus pentru reglare si fertilitate, doresc sa raman insarcinata..din data de 25 septembrie pana azi 06 noiembrie nu am avut menstra..si teste de sarcina negative..chiar dimineata am facut un test, fiind negativ..sa fie oare intarzierea din cauza vitex.ului? mentionez ca am luat 5 saptamani cate una in fiecare zi..timp de 3 luni..sau este o posibila sarcina?multumesc anticipat


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, există multiple cauze responsabile de întârzierea menstruației. Recomandarea noastră este aceea de a vă adresa unui medic ginecolog pentru a vă sfătui în privința unui tratament corespunzător. În clinica noastră, vă puteți programa la o consultație ginecologică, apelând numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!