Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Stimulatorul cardiac verificare

Buna ziua ,am facut operatie de implantare stimulator cardiac si as vrea sa stiu perioadele de verificare . Am facut prima verificare la 3 luni de la implantare,si ma intereseaza verificare la 6 luni se face la 6 luni dupa implantare sau la 6 luni dupa verificare de 3 luni va multumesc frumos


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, după procedura de implantare a stimulatorului cardiac, pacientul va trebui să se prezinte la controalele periodice la: 3 luni, 6 luni şi 12 luni de la externarea din spital (după implantare). Bineînţeles, dacă apar situaţii neprevăzute, dureri sau alte simptome, este necesar să luaţi de urgenţă legătura cu medicul dumneavoastră. Mai multe informaţii despre procedura de implantare a stimulatorului cardiac, aflaţi din link-ul următor: https://medicina-interventionala.ro/procedura/implantarea-stimulatorului-cardiac/ . Multă sănătate, domnule Comisan!