Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 noiembrie 2017

Stimulatorul cardiac verificare


Buna ziua ,am facut operatie de implantare stimulator cardiac si as vrea sa stiu perioadele de verificare . Am facut prima verificare la 3 luni de la implantare,si ma intereseaza verificare la 6 luni se face la 6 luni dupa implantare sau la 6 luni dupa verificare de 3 luni va multumesc frumos


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, după procedura de implantare a stimulatorului cardiac, pacientul va trebui să se prezinte la controalele periodice la: 3 luni, 6 luni şi 12 luni de la externarea din spital (după implantare). Bineînţeles, dacă apar situaţii neprevăzute, dureri sau alte simptome, este necesar să luaţi de urgenţă legătura cu medicul dumneavoastră. Mai multe informaţii despre procedura de implantare a stimulatorului cardiac, aflaţi din link-ul următor: https://medicina-interventionala.ro/procedura/implantarea-stimulatorului-cardiac/ . Multă sănătate, domnule Comisan!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor