Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


8 noiembrie 2017

Sarcina si spondilita anchilozanta


Am 36 de ani si am fost diagnosticata acum 4 ani cu spondilita anchilozanta.Mi a fost recomandat tratament cu sulfasalazina insa nu l am tolerat si am ramas doar pe antiinflamatoare aflamil pe care le iau zilinc.Analizele de sange sunt in limite normale..vsh,fibrinogen,protei na c reactiva,factor reumatoid. As dori sa incerc sa raman insarcinata,insa cum pot face acest lucru daca iau aflamil?Am multe nelamuriri..cum decurge sarcina cu o astfel de boala,este mai mare riscul de avort spontan ?este adevarat ca durerile se diminueaza in timpul sarcinii,am inteles ca boala chiar intra in remisie?Ce se intampla dc voi avea dureri in cursul sarcinii..nu pot lua nimic?,durerile intr o astfel de boala sunt mari si nu rezisti fara pastile.Nu exista nimic care sa ajute in diminuarea durerilor ca sa pot incerca sa raman insarcinata dar sa fie compatbil cu sarcina?Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, sunt foarte multe lucruri de lămurit cu privire la o viitoare sarcină, mai ales, în cazul pacientelor care au diferite afecţiuni pentru care este necesară administrarea unor anumite tratamente. Primul lucru pe care vi-l recomandăm este acela de a vă programa la o consultaţie ginecologică. În cadrul acestei consultaţii, veţi putea discuta cu medicul ginecolog atât despre afecţiunea dumneavoastră actuală şi administrarea tratamentului pentru a o ţine sub control, cât şi despre o posibilă viitoare sarcină. Bineînţeles, înainte de aceasta, va trebui să efectuaţi analize şi investigaţii specifice. Toate aceste lucruri le veţi lămuri discutând cu medicul ginecolog care, cu siguranţa, va studia istoricul dumneavoastră medical şi vă va putea îndruma către cel mai bun tratament, pregătindu-vă, de asemenea, şi pentru viitoarea sarcină. Pentru programări la consultaţii, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.