Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 noiembrie 2017

Sarcina si spondilita anchilozanta


Am 36 de ani si am fost diagnosticata acum 4 ani cu spondilita anchilozanta.Mi a fost recomandat tratament cu sulfasalazina insa nu l am tolerat si am ramas doar pe antiinflamatoare aflamil pe care le iau zilinc.Analizele de sange sunt in limite normale..vsh,fibrinogen,protei na c reactiva,factor reumatoid. As dori sa incerc sa raman insarcinata,insa cum pot face acest lucru daca iau aflamil?Am multe nelamuriri..cum decurge sarcina cu o astfel de boala,este mai mare riscul de avort spontan ?este adevarat ca durerile se diminueaza in timpul sarcinii,am inteles ca boala chiar intra in remisie?Ce se intampla dc voi avea dureri in cursul sarcinii..nu pot lua nimic?,durerile intr o astfel de boala sunt mari si nu rezisti fara pastile.Nu exista nimic care sa ajute in diminuarea durerilor ca sa pot incerca sa raman insarcinata dar sa fie compatbil cu sarcina?Multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, sunt foarte multe lucruri de lămurit cu privire la o viitoare sarcină, mai ales, în cazul pacientelor care au diferite afecţiuni pentru care este necesară administrarea unor anumite tratamente. Primul lucru pe care vi-l recomandăm este acela de a vă programa la o consultaţie ginecologică. În cadrul acestei consultaţii, veţi putea discuta cu medicul ginecolog atât despre afecţiunea dumneavoastră actuală şi administrarea tratamentului pentru a o ţine sub control, cât şi despre o posibilă viitoare sarcină. Bineînţeles, înainte de aceasta, va trebui să efectuaţi analize şi investigaţii specifice. Toate aceste lucruri le veţi lămuri discutând cu medicul ginecolog care, cu siguranţa, va studia istoricul dumneavoastră medical şi vă va putea îndruma către cel mai bun tratament, pregătindu-vă, de asemenea, şi pentru viitoarea sarcină. Pentru programări la consultaţii, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor