Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 noiembrie 2017

interventie coloana lombara


Buna seara, Am fost operat de hernie de disc in anul 2008. In ultimele luni durerile au reaparut, motiv pentru care am efectuat un RMN. Principalele elemente ale raportului medical sunt: - Discartroza L5-S1 cu reducerea marcata a discului intervertebral, cu neregularitati si anomalii de semnal de tip grasos la nivelul platourilor vertebrale; -minima protruzie discala L3-L4 circumferentiala; - Stenoza de canal spinal in dreptul spatiului L4-L5 prin componenta anterioara-protruzie discala medio-laterala stanga – si componenta posterioara – artroza de mica articulatie posterioara stanga cu mica subluxatie anterioara, osteofite hipertrofice procidente endocanalar, mic chist sinovial de articulatie posterioara dezvoltat subligamentar avand diametrul maxim de 5 mm – modificari ce determina comprimarea sacului dural si al continutului sau cu fenomen de redundanta radiculara supraiacenta nivelului; -Complex disc-osteofite L5-S1 procident lateral dreapta in canalul spinal cu minima “comporimare” a radacinii S1 dreapta la iesirea din sacul dural. In urma analizei celor de mai sus as dori sa aflu daca exista o solutie la problemele mele medicale printr-o tehnica mai putin invaziva (fata de chirurgia clasica) si cui sa ma adresez. Cu stima, Marian Zaharia


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanţii departamentului de Radiologie Intervenţională va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre această afecţiune şi tratamentul acesteia. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor