Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 noiembrie 2017

Tumoare vegetanta cu col uterin


Buna ziua domnule doctor,avem nevoie de informatii si ajutor urgent,mama mea este diagnosticata cu tumoare _vagetanta cu col uterin sangeril_______________medici din craiova au spus ca nu se mai poate face nimic ca este foarte complicat si protocolul nu permite interventia chirugicala ,domnule doctor avem nevoie urgent de informati si ajutor pentru ca nu suntem de acord cu raspunsul medicilor din craiova a spune ca nu se poate face nimic ca este prea mare fibrom_ul si sa exstins catre rect,si nu putem face nimic decat sa asteptam sa moara ,la inceput au vorbit de 5 saptamani de internare ,iar in momentul in care ne pregateam pt internare vine un alt medic si spune ca nu se poate face nimic,Domnule doctor avem urgent nevoie de ajutorul Dumneavoastra si de informatile necesare pt ca mama mea se simte foarte rau i sa spus ca are cancer cea ce eu nu pot intelege ,va rog sa ne raspundeti.va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor