Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Buna ziua. Tatal meu ia Trombostop, 1 tb/zi, de aprox 4 luni (fibrilatie atriala + antiaritmice). La


Buna ziua. Tatal meu ia Trombostop, 1 tb/zi, de aprox 4 luni (fibrilatie atriala + antiaritmice). La o luna si-a facut INR-ul si a ramas cu acceasi doza (deci presupun ca a fost bun pt ca el nu stie cat a fost). Dar de atunci nu l-a mai facut. de aprox. 2 saptamani au inceput sa ii apara echimoze pe piele (2-3) si nu mai vrea sa mearga nici sa il vada cardiologul, nici sa isi recolteze INR-ul. A oprit tratamentul cu Trombostop de cateva zile. Ce as putea sa fac in cazul acesta pana reusesc sa il duc la medic? Acele echimoze inseamna o doza prea mare de Trombostop? Si sunt periculoase? E mai bine sa ia 1/2 tb cateva zile sau deloc? Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Ptr Maria: in nici un caz nu se opreste tratamentul cu anticoagulant !!!!! pentru cateva echimoze evident ca nu se opreste tratamentul !! singurul examen care este relevant in cazul anticoagularea este analiza de INR. este extrem de periculus de oprit tratamentul anticoagulant pe cont propriu, fara rezultat INR si fara recomandarea medicului cardiolog sau medicul de familie. doar in cazuri extreme (hemoragie digestiva, sangerare abundenta din nas, etc) se opreste pe cont propriu. Din punctul meu de vedere ar trebui sa continue cu 1 tb pe zi pana efectueaza iar INR, care dupa pauza de cateva zile este posibil sa nu aibe rezultatul necesar.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor