Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 decembrie 2017

solicitare informatii ref. la embolizare fibrom uterin


In att. dlui dr. Rares Nechifor Stimate dle doctor, In august 2016 am fost diagnosticata cu fibrom uterin pe peretele posterior si subseros - 33,8/ 28,7 mm. Pana in august 2017 dimensiunile acestuia au crescut la 40,26/ 48,29. La inceputul lunii octombrie 2017 am ramas insarcinata dar din nefericire sarcina s-a oprit din evolutie, in sensul ca s-a format doar sacul gestational, fara embrion. Nu am avut nici o alta sarcina inainte. In aceasta perioada dimensiunile au crecut la 6/6 cm. Sunt interesata daca procedura de embolizare este indicata in cazul subsemnatei si va rog sa imi transmiteti modalitatea in care pot realiza o programare pentru o consultatie la cabinetul dvs. si daca este necesar sa fac in prealabil si alte investigatii. Atasez documente medicale justificative. Va multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, în cel mai scurt timp posibil, un reprezentant al Centrelor noastre va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă răspunde la întrebări. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor