Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 decembrie 2017

Intarzierea menstruatiei


Buna ziua! In urma cu aproximativ 3 saptamani am intretinut relatii sexuale cu prietena mea, fara certitudinea ejacularii intravaginale, preventiv insa la o ora dupa actul sexual a luat pastila de a doua zi. Ea nu stie exact cand trebuia sa ii vina menstruatia, insa e convinsa ca a intarziat deja, a avut secretii de culoare maronie pe absorbante in cursul saotamanii trecute, iar acum ceva de culoare mult mai inchisa, spre negru. Acum o saptamana a efectuat un test de sarcina si a iesit negativ, pastila contraceptiva cred ca era Escapelle, era o singura pastiluta intr-un recipient rotund si cu mult mai mare. Imi puteti oferi un sfat sau ceva detalii despre aceasta situatie ? Mentionez ca este prima oara cand ia o pastila contraceptiva, iar legat de acel contact sexual sunt in proportie de 90% sigur ca nu a fost ejaculare intravaginala. Astept un raspuns rapid din partea dv. , multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, din ceea ce ne spuneţi reiese faptul că o posibilă sarcină iese din discuţie. Însă, pentru a fi sigur şi, totodată, pentru a afla care este cauza acelor simptome (sângerări de culoare maronie, întârzierea menstruaţiei, etc), recomandăm evaluarea ginecologică. După această consultaţie, veţi putea afla dacă este vorba de o sarcină, de o afecţiune şi, mai ales, despre tratamentul optim pentru afecţiunea prietenei dumneavoastră. Vă dorim Sărbători Sănătoase!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor