Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Intarzierea menstruatiei

Buna ziua! In urma cu aproximativ 3 saptamani am intretinut relatii sexuale cu prietena mea, fara certitudinea ejacularii intravaginale, preventiv insa la o ora dupa actul sexual a luat pastila de a doua zi. Ea nu stie exact cand trebuia sa ii vina menstruatia, insa e convinsa ca a intarziat deja, a avut secretii de culoare maronie pe absorbante in cursul saotamanii trecute, iar acum ceva de culoare mult mai inchisa, spre negru. Acum o saptamana a efectuat un test de sarcina si a iesit negativ, pastila contraceptiva cred ca era Escapelle, era o singura pastiluta intr-un recipient rotund si cu mult mai mare. Imi puteti oferi un sfat sau ceva detalii despre aceasta situatie ? Mentionez ca este prima oara cand ia o pastila contraceptiva, iar legat de acel contact sexual sunt in proportie de 90% sigur ca nu a fost ejaculare intravaginala. Astept un raspuns rapid din partea dv. , multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, din ceea ce ne spuneţi reiese faptul că o posibilă sarcină iese din discuţie. Însă, pentru a fi sigur şi, totodată, pentru a afla care este cauza acelor simptome (sângerări de culoare maronie, întârzierea menstruaţiei, etc), recomandăm evaluarea ginecologică. După această consultaţie, veţi putea afla dacă este vorba de o sarcină, de o afecţiune şi, mai ales, despre tratamentul optim pentru afecţiunea prietenei dumneavoastră. Vă dorim Sărbători Sănătoase!