Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


15 decembrie 2017

Intarzierea menstruatiei

Buna ziua! In urma cu aproximativ 3 saptamani am intretinut relatii sexuale cu prietena mea, fara certitudinea ejacularii intravaginale, preventiv insa la o ora dupa actul sexual a luat pastila de a doua zi. Ea nu stie exact cand trebuia sa ii vina menstruatia, insa e convinsa ca a intarziat deja, a avut secretii de culoare maronie pe absorbante in cursul saotamanii trecute, iar acum ceva de culoare mult mai inchisa, spre negru. Acum o saptamana a efectuat un test de sarcina si a iesit negativ, pastila contraceptiva cred ca era Escapelle, era o singura pastiluta intr-un recipient rotund si cu mult mai mare. Imi puteti oferi un sfat sau ceva detalii despre aceasta situatie ? Mentionez ca este prima oara cand ia o pastila contraceptiva, iar legat de acel contact sexual sunt in proportie de 90% sigur ca nu a fost ejaculare intravaginala. Astept un raspuns rapid din partea dv. , multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, din ceea ce ne spuneţi reiese faptul că o posibilă sarcină iese din discuţie. Însă, pentru a fi sigur şi, totodată, pentru a afla care este cauza acelor simptome (sângerări de culoare maronie, întârzierea menstruaţiei, etc), recomandăm evaluarea ginecologică. După această consultaţie, veţi putea afla dacă este vorba de o sarcină, de o afecţiune şi, mai ales, despre tratamentul optim pentru afecţiunea prietenei dumneavoastră. Vă dorim Sărbători Sănătoase!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.