Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


17 decembrie 2017

Sarcina sau nu? !


Bună dimineața! Mă puteți ajuta cu niște sfaturi? Vă rog. .eu și soțul meu ne dorim fff mult un copil..pe 29 noiembrie am făcut dragoste,iar p 5 ,luna ăsta trebuia sa mi vina menstruația. Ceea ce nu s a întâmplat. A apărut pe 13 decembrie menstruația care m a ținut 2 zile..apoi pe 15 decembrie lipsa și azi mi a curs doar 2 picaturi pe chilot..Atât. .menționez k în cele 8 zile lipsa cm mi a fost ff rau..stări voma..transpirat. .dureri sâni. .dureri spate..balonăre..gaze...iar acum după cele 2 zile de cm..Am sanii grei și mă dor..mi am facut și test de sarcina în a 5 a zi de lipsa cm dar a ieșit negativ..Am făcut și ecograf dar nu s a văzut nimic...Este posibil sa fie vorba despre o sarcină si sa nu se vada? Sa fie prea devreme..de pe 29 noiembrie și pana scum?! Va mulțumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Pot fi insarcinata?Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.