Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 decembrie 2017

Infectie vaginala


Buna ziua! In ultima perioada am avut anumite scurgeri vaginale albe si uneori mancarimi. Iubitul meu a simtit si el anumite usturimi, iar culoarea spermei i-a devenit usor maronie. Sa fie vorba de o infectie vaginala care i-a fost transmisa si lui? Am sa imi fac o programare dupa perioada sarbatorilor, dar nu stiu ce sa fac pana atunci. Lui i s-au prescris ceva antibiotice Ciprofloxacin, dar eu pana cand voi veni la consulatie ce as putea sa fac? Sa folosesc gynofort? Nu as vrea nici lui sa ii treaca si apoi sa ii revina pentru ca eu inca nu am tratament. Credeti ca este candida, sau vaginita? Am mai avut o singura data, acum un an o problema asemanatoare, dar am aplicat doza unica de gynofort si mi-a trecut. Ce imi puteti recomanda? Va multumesc frumos si sarbatori fericite!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, simptomele pe care le descrieţi pot fi provocate de multiple infecţii la nivelul aparatului genital. Este recomandat să efectuaţi cât mai repede un consult pentru a primi un tratament adecvat, atât dumneavoastră, cât şi partenerul dumneavoastă. Un simplu examen de secreţie, alături de un test Babeş Papanicolau, vor ridica suspiciunile şi, astfel, veţi primi un tratament adecvat. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor