Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 decembrie 2017

Buna


Buna seara! Am o problema cu tatal meu, are foarte multe boli are diabet zaharat insulino-dependent de 20 ani , a facut un infarct acum aproximativ 9 ani si inca unul cu cateva luni in urma(inima mai functioneaza aproximativ 25%), are doua stenturi la inima puse la Fundeni, de aproximativ o luna se afla in fibrilatii continuu, mai sunt si alte boli printre astea insa nu le stiu pe toate(daca e nevoie o sa le scriu) insa de vreo doua saptamani simte ca se sufoca, nu are suficient aer oboseste la cel mai mic efort chiar si cand nu il face deseori, nu poate elimina lichidul din corp in ciuda faptului ca doctorul a dublat doza de medicamente pentru aceasta cauza, ce ma sfatuiti sa fac sau daca imi puteti lasa un numar de telefon, daca aveti timp de o conversatie, va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre cazul şi afecţiunile tatălui dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor