Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 decembrie 2017

Hiperplazie de endometru


Bună seara! Am fost operata în 2016 de carcinom invaziv la sânul drept, stadiul 1,fără extindere către ganglionii limfatici. În urma tratamentului cu tamoxifen și zoladex endometru s-a îngroșat treptat, ajungând în prezent la 22,4 mm. Medicul ginecolog a recomandat un chiuretaj biopsic . Rezultatul final este în favoarea mea mi-a spus medicul ginecolog " fără atipii ". Deoarece nu am fost mulțumită de medicul oncolog pentru ca lunar mă programa cu mult după data când trebuia sa fac injectia cu Zoladex și în aceasta situație mi-am cumpărat tratamentul de la farmacie,am luat decizia de a merge la alt medic oncolog. Noul medic oncolog mi-a recomandat operație laparoscopica pentru a elimina ovarele. Am luat legătura și cu medicul ginecolog care m-a sfătuit sa scot și uterul daca tot fac intervenție chirurgicala. As dori încă o opinie de la dumneavoastră,luând în considerare istoricul medical. Sa scot doar ovarele? Sau sa scot ovarele și uterul? Va mulțumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, după cum vă puteți imagina, suntem rezervați în a discuta despre problema dumneavoastră în mediul online. Nu avem cum să vă oferim un răspuns sau un sfat medical fără a cunoaște situația dumneavoastră, starea dumneavoastră, diagnosticul și, mai ales, fără a fi studiat în prealabil dosarul medical, cu toate investigațiile efectuate, manevrele medicale,etc. Vă rugăm să vă programați la o consultație, pentru a discuta direct cu medicul specialist. Este o decizie extrem de importantă, iar întrebarea dumneavoastră nu își poate găsi un răspuns medical adecvat în condițiile acestea, anume, fără a fi consultată de unul dintre medicii noștri. Vă dorim multă sănătate! Pentru a vă programa în clinica noastră, vă rugăm să apelați numărul de telefon: 031 9300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor