Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


28 ianuarie 2018

Brd.


Buna Ziua, Am fost la UPU pentru o criza biliara, dupa mai multe analize si investigatii ,pe langa problemele biliare,medicul a constatat ca am si BRD,fac precizarea ca nu am avut niciodata probleme cardiace,tensiunea a fost si este 125/75.,nu a depasit 135/83,pulsul = 69-78.am 62 ani. Ce imi recomandati? Multumesc foarte frumos!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, Vă rugăm să ne trimiteți investigațiile efectuate în UPU, la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro (De asemenea, să ne trimiteți în acel e-mail și datele de contact). Pentru a vă oferi o recomandare medicală cât mai corectă este necesar să studiem investigațiile făcute. Nu ne-ați spus ce tip de BRD. Dacă este unul minor sau unul major. BRD este o tulburare de conducere a impulsului electric. Poate fi permanent, intermitent sau tranzitoriu. De asemenea, este important să ne spuneți ce alte investigații vi s-au efectuat și, dacă aveți raportul medical al acestora, să ni-l trimiteți la adresa de e-mail de mai sus. Ne puteți contacta la numărul de telefon 031 9300 pentru a vă programa la o consultație cardiologică (anamneza + electrocardiogramă + ecografie cardiacă). După vârsta de 45 ani este recomandat să efectuăm anual o consultație cardiacă și un set de analize de sânge, urmând să ținem cont de sfaturile medicului cu privire la factorii de risc cardiovascular și următorul control la inimă. Sperăm că vă simțiți mai bine acum! Așteptăm investigațiile dumneavoastră! Multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.