Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Brd.

Buna Ziua, Am fost la UPU pentru o criza biliara, dupa mai multe analize si investigatii ,pe langa problemele biliare,medicul a constatat ca am si BRD,fac precizarea ca nu am avut niciodata probleme cardiace,tensiunea a fost si este 125/75.,nu a depasit 135/83,pulsul = 69-78.am 62 ani. Ce imi recomandati? Multumesc foarte frumos!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, Vă rugăm să ne trimiteți investigațiile efectuate în UPU, la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro (De asemenea, să ne trimiteți în acel e-mail și datele de contact). Pentru a vă oferi o recomandare medicală cât mai corectă este necesar să studiem investigațiile făcute. Nu ne-ați spus ce tip de BRD. Dacă este unul minor sau unul major. BRD este o tulburare de conducere a impulsului electric. Poate fi permanent, intermitent sau tranzitoriu. De asemenea, este important să ne spuneți ce alte investigații vi s-au efectuat și, dacă aveți raportul medical al acestora, să ni-l trimiteți la adresa de e-mail de mai sus. Ne puteți contacta la numărul de telefon 031 9300 pentru a vă programa la o consultație cardiologică (anamneza + electrocardiogramă + ecografie cardiacă). După vârsta de 45 ani este recomandat să efectuăm anual o consultație cardiacă și un set de analize de sânge, urmând să ținem cont de sfaturile medicului cu privire la factorii de risc cardiovascular și următorul control la inimă. Sperăm că vă simțiți mai bine acum! Așteptăm investigațiile dumneavoastră! Multă sănătate!