Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 februarie 2018

tinitus


Buna ziua ! ma intereseaza sa ameliorez starea de sanatate a mamei mele ( 74 ani ) care are diagnosticul - tinitus ; nu se poate odihni , are stari permanente de iritare si nervozitate , pierderi de memorie . Ne puteti ajuta ?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă putem ajuta în măsura în care pacienta nu a fost consultată de un medic cardiolog. Ținând cont de faptul că, în boala Tinitus, pot exista și factori de risc de natură cardiacă ( istoricul de hipertensiune arterială, boli cardiace sau nivel crescut de colesterol), în urma controlului, putem exclude sau putem evidenția afecțiuni cardiace care pot accentua simptomele bolii Tinitus. Pentru programări la consultații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor