Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 februarie 2018

95 de ani - insuficienta cardiaca - stent?


Buna ziua. Profit de acest mod de a contacta, pentru a va pune o intrebare de principiu avand in vedere ca nu va pot prezenta toate datele in aceasta maniera si nici dvs nu aveti cum sa va dati seama de intreaga situatie fara a vedea pacientul. Bunica mea astazi implineste 95 de ani si e internata a doua oara la spitalul Sf. Pantelimon intr-un interval de 2 luni pentru ca respira foarte greu. Are o insuficienta cardiaca cel mai probabil din cauza faptului ca anumite vase de sange spre/dinspre plamani sunt blocate. Diagnosticul e ceva de genul - insuficienta coronariana boala aterosclerotica. Respira din ce in ce mai greu si e posibil sa se sfarseasca prin sufocare. Intrebarea mea e daca exista vreo sansa sa fie ajutata la clinica dvs. eventual printr-o operatie de implant de stent? Daca da, va rog sa ma indrumati in acest sens. Va multumesc foarte mult.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua,

Este posibil ca simptomele pacientei să se datoreze unor îngustări ale arterelor coronariene, însă recomandarea este aceea de a programa pacienta la un consult cardiologic în centrul nostru, urmat, dacă va fi necesar și posibil, de o explorare coronarografică și eventual de implantare de stenturi pentru revascularizare.
În general, este suficientă o internare de 24 de ore pentru rezolvarea acestui tip de situație medicală. Ne puteți contacta la telefon 031 9300 pentru programare sau mai multe informații. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor