Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 februarie 2018

Embolizare fibrom


Buna ziua, Pentru embolizarea unui fibrom uterin exista dimensiuni maxime la care se poate interveni sau alte conditii restrictive? Mi s a descoperit un fibrom pe uter de 6,62/ 4,7 care are manifestari neplacute, inclusiv sangerari si mi s a recomandat extirparea uterului, explicandu-mi-se ca fiind foarte mare, fctia reproductiva nu poate fi conservata 😞 O zi frumoasa!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este importantă atât dimensiunea fibromului, cât și poziționarea acestuia. Vă propunem să ne trimiteți raportul medical al investigației la următoarea adresa de e-mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro, pentru a putea fi studiat de către doctorul Rareș Nechifor. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta detaliat despre această afecțiune și, de asemenea, despre tratamentul fibromului prin embolizare. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor