Folosi╚Ťi formularul de mai jos pentru a adresa medicilor speciali╚Öti ├«ntreb─ârile dumneavoastr─â, iar ├«n cel mai scurt timp posibil unul dintre speciali╚Ötii no╚Ötri v─â va r─âspunde.


Embolizare fibrom

Buna ziua, Pentru embolizarea unui fibrom uterin exista dimensiuni maxime la care se poate interveni sau alte conditii restrictive? Mi s a descoperit un fibrom pe uter de 6,62/ 4,7 care are manifestari neplacute, inclusiv sangerari si mi s a recomandat extirparea uterului, explicandu-mi-se ca fiind foarte mare, fctia reproductiva nu poate fi conservata ­čś× O zi frumoasa!


ARES

Sfatul medicului:

Bun─â ziua, este important─â at├ót dimensiunea fibromului, c├ót ╚Öi pozi╚Ťionarea acestuia. V─â propunem s─â ne trimite╚Ťi raportul medical al investiga╚Ťiei la urm─âtoarea adresa de e-mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro, pentru a putea fi studiat de c─âtre doctorul Rare╚Ö Nechifor. Unul dintre reprezentan╚Ťii no╚Ötri medicali va lua leg─âtura cu dumneavoastr─â pentru a discuta detaliat despre aceast─â afec╚Ťiune ╚Öi, de asemenea, despre tratamentul fibromului prin embolizare. V─â dorim mult─â s─ân─âtate!