Folosi╚Ťi formularul de mai jos pentru a adresa medicilor speciali╚Öti ├«ntreb─ârile dumneavoastr─â, iar ├«n cel mai scurt timp posibil unul dintre speciali╚Ötii no╚Ötri v─â va r─âspunde.


14 februarie 2018

Embolizare fibrom

Buna ziua, Pentru embolizarea unui fibrom uterin exista dimensiuni maxime la care se poate interveni sau alte conditii restrictive? Mi s a descoperit un fibrom pe uter de 6,62/ 4,7 care are manifestari neplacute, inclusiv sangerari si mi s a recomandat extirparea uterului, explicandu-mi-se ca fiind foarte mare, fctia reproductiva nu poate fi conservata ­čś× O zi frumoasa!


ARES

Sfatul medicului:

Bun─â ziua, este important─â at├ót dimensiunea fibromului, c├ót ╚Öi pozi╚Ťionarea acestuia. V─â propunem s─â ne trimite╚Ťi raportul medical al investiga╚Ťiei la urm─âtoarea adresa de e-mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro, pentru a putea fi studiat de c─âtre doctorul Rare╚Ö Nechifor. Unul dintre reprezentan╚Ťii no╚Ötri medicali va lua leg─âtura cu dumneavoastr─â pentru a discuta detaliat despre aceast─â afec╚Ťiune ╚Öi, de asemenea, despre tratamentul fibromului prin embolizare. V─â dorim mult─â s─ân─âtate!Call Center031 9300

ARES SOM - Enayati

╚śoseaua Gheorghe Ionescu Sise╚Öti nr 8A

ARES Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.