Întreabă MediculFolosi╚Ťi formularul de mai jos pentru a adresa medicilor speciali╚Öti ├«ntreb─ârile dumneavoastr─â, iar ├«n cel mai scurt timp posibil unul dintre speciali╚Ötii no╚Ötri v─â va r─âspunde.


Embolizare fibrom

Buna ziua, Pentru embolizarea unui fibrom uterin exista dimensiuni maxime la care se poate interveni sau alte conditii restrictive? Mi s a descoperit un fibrom pe uter de 6,62/ 4,7 care are manifestari neplacute, inclusiv sangerari si mi s a recomandat extirparea uterului, explicandu-mi-se ca fiind foarte mare, fctia reproductiva nu poate fi conservata ­čś× O zi frumoasa!


ARES

Sfatul medicului:

Bun─â ziua, este important─â at├ót dimensiunea fibromului, c├ót ╚Öi pozi╚Ťionarea acestuia. V─â propunem s─â ne trimite╚Ťi raportul medical al investiga╚Ťiei la urm─âtoarea adresa de e-mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro, pentru a putea fi studiat de c─âtre doctorul Rare╚Ö Nechifor. Unul dintre reprezentan╚Ťii no╚Ötri medicali va lua leg─âtura cu dumneavoastr─â pentru a discuta detaliat despre aceast─â afec╚Ťiune ╚Öi, de asemenea, despre tratamentul fibromului prin embolizare. V─â dorim mult─â s─ân─âtate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.