Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 februarie 2018

Probleme grave


Buna ziua,de un an de zile am o problema care nu o pot rezolva. Sunt in Italia si vad ca nimeni nu e capabil sa ma ajute,am un miros urat puternic si din gura si din nas. Nu am problema cu dinti sunt foarte albi,ma spal de 4ori pe zi fara niciun rezultat. Am facut radigrafi la nas plus endoscopie si nu am nimic. La stomac a iesit un reflux la care mi sa dat tratament fara a rezolva problema. Am ciarcane chiar daca dorm destul,nasul cu putin muc si ma simt plin chiar daca mananc o ciorba. Simptomele devin puternice daca fumez,si simpt un miros foarte puternic cand scot fumul de pe gura. De unde ar putea veni problema asta si din intestin din stomace si ce as putea face? Toata lumea are reflux si nu are probleme astea...Va multumesc mult


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este necesar să vedeți un gastroenterolog pentru tratament. De regulă, simptomele dispar dacă tratamentul este potrivit.
Un factor foarte important poate fi deshidratarea; de aceea, trebuie sa beți apă suficientă cât să nu vă simțiți gura uscată. Apa de gură trebuie să fie fără alcool, altfel totul se poate accentua.
O ecografie abdominală este de asemenea de folos.
Consult stomatologic - chiar dacă dinții sunt albi și îi spălați, nu este exclus să aveți o carie ascunsă de care nu știți.
Bananele și ceaiul de mentă ajută la ameliorarea simptomelor, în schimb, laptele și iaurtul le înrăutățesc.
Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor