Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Probleme grave

Buna ziua,de un an de zile am o problema care nu o pot rezolva. Sunt in Italia si vad ca nimeni nu e capabil sa ma ajute,am un miros urat puternic si din gura si din nas. Nu am problema cu dinti sunt foarte albi,ma spal de 4ori pe zi fara niciun rezultat. Am facut radigrafi la nas plus endoscopie si nu am nimic. La stomac a iesit un reflux la care mi sa dat tratament fara a rezolva problema. Am ciarcane chiar daca dorm destul,nasul cu putin muc si ma simt plin chiar daca mananc o ciorba. Simptomele devin puternice daca fumez,si simpt un miros foarte puternic cand scot fumul de pe gura. De unde ar putea veni problema asta si din intestin din stomace si ce as putea face? Toata lumea are reflux si nu are probleme astea...Va multumesc mult


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este necesar să vedeți un gastroenterolog pentru tratament. De regulă, simptomele dispar dacă tratamentul este potrivit.
Un factor foarte important poate fi deshidratarea; de aceea, trebuie sa beți apă suficientă cât să nu vă simțiți gura uscată. Apa de gură trebuie să fie fără alcool, altfel totul se poate accentua.
O ecografie abdominală este de asemenea de folos.
Consult stomatologic - chiar dacă dinții sunt albi și îi spălați, nu este exclus să aveți o carie ascunsă de care nu știți.
Bananele și ceaiul de mentă ajută la ameliorarea simptomelor, în schimb, laptele și iaurtul le înrăutățesc.
Multă sănătate!