Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 februarie 2018

Buna ziua!


Buna ziua!Sunt Elisa Dumitrescu .In anul 1989 am avut un accident aveam pe atunci 12ani, acum am 40ani ,am cazut dintr un leagan si m am lovit la cap pe partea stanga ,o luna de zile am fost internata in spitalul neurologic DrArsenie,am fost operata de Dr Vlad Ciurea.In urma acestui accident am o hemipareza pe partea dreapta.Am avut os infundat pe creier.Nu am placuta in acel loc.Va rog puteti sa imi faceti vreo interventie chirurgicala pentru a fi ca inainte de accident?Va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, am trimis întrebarea dumneavoastră către Brain Institute, centrul specializat în neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza. Urmează să fiți contactată de către un reprezentant medical care vă va răspunde la toate întrebările. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor