Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 februarie 2018

Hernie de disc cervicala


Buna seara . In urma unui rmn am fost diagnosticat cu hernie de disc cervicala . Acesta este rezultatul: Hernie de disc c5-c6 cu amprentarea cordonului medular cervical ( fara semne de mielopatie compresiva ) ,stenoza foraminala dreapta și compresiune radiculara C6 dreapta pre și intraforaminala. Discopatii c3-c4,c4-c5si c6-c7. ..... Vreau sa mai adaug că am dureri suportabile ...in zona cervicala și în ambii umeri mai accentuat în stingul și coboară pina in pumnul,,,,o ușoară amorțeală la degetele de la mîna stingă ..momentan fac un tratament injectabil cu Discus Compozitum și pastile Acid hialuronic 1900 cu. Coollagen tip 2 ...dar nu simt nici o îmbunătățire ...am mai luat și pastile Diclofenac ..tramadol și. Ibuprofen.. Întrebarea mea este și va rog respectuos să mă sfătuiți ce sa fac ..dacă nu este un tratament care să mă ajute in hernia respectiva ce mă sfătuiți să fac intre Nucleoplastie și o intervenție minim invazivă ,sau o intervenție clasica care necesita f mult timp ptr recuperare ? . Va mulțumesc cu stima și respect... O seara buna va doresc . Menționez faptul că sunt în virsta de 44 de ani ..


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a vă oferi un răspuns medical adecvat este necesar să studiem imaginile RMN. Pentru a fae acest lucru, fie vă programați la o consultație de specialitate (la numărul de tleefon 031 9300), fie ne trimiteți conținutul CD-ului examenului RMN la adresa: nicoleta.costache@centrele-ares.ro. Atenție! Vă rugăm să ne trimiteți imaginile urmând pașii:

Accesați linkul de mai jos și urmați instrucțiunile pentru trimiterea imaginilor RMN către​ domnul doctor Nechifor. În caseta adresei de mail vă rog să notați adresa de mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro.

http://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ [1][1][1]

În cel mai scurt timp posibil veți primi la adresa de e-mail indicată un ​răspuns privind diagnosticul și tratamentul recomandat.

Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor