Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 februarie 2018

emolizare fibrom uterin


Buna seara! Ma numesc Budui Carmen Aura, am 50 de ani si acum o luna am facut un control ginecologic deoarece am avut o menstruatie foarte abundenta si cu cheaguri mari. In urma controlului Dna. Doctor a spus ca am polifibromatoza pentru care mi-a prescris un tratament in urma caruia trebuia sa se opreasca sângerarea. Sângerarea s-a oprit si in continuare mi-a dat sa fac timp de trei luni un tratament cu Cerazette. Pe 11 februarie s-a instalat iar menstruatia, cu foarte putine cheaguri ca niste firisoare dar nici pana astazi nu s-a oprit. Întrebarea mea este, in cazul polifibromatozei poate fi recomandata embolizarea de fibrom uterin? Va multumesc anticipat. Cu stima, Carmen Budui


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Am omis sa precizez ca sunt diagnsticata si cu HTA st II pentru care mi s-a prescris tratament cu Physiotens, Trinomia, Betaserc si Aspacardio mix omega 3+Q10. Multumesc frumos!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor