Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 februarie 2018

uter fibromatos


Buna seara, Ma numesc Georgeta, am 49 de ani si in urma cu 10 ani am fost depistata cu uter fibromatos, mai multi fibromi. Medicul mi-a recomandat ca daca nu-mi fac probleme sa nu ma operez si asa am si facut. De aproape 2 ani nu mai am ciclu, venea din ce in ce mai rar, am intrat la menopauza , problema este ca de pe data de 16,02,2018 si pana azi 19.02.2018 am scurgeri ca si cand as avea ciclu cu usoae dureri, exact ca in perioada ciclului normal. Ma puteti indruma la ce as putea sa fac? M-am speriat foarte rau mi-e teama sa nu fie ceva grav. Multumesc frumos de intelegere si sper ca veti da curs intrebarilor mele.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a discuta deschis despre această afecțiune, unul dintre reprezentanți noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.