Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 februarie 2018

Se pot dezlega trompele pentru o noua sarcina


Buna-dimineta ...in urma cu 7 ani am nascut baietelul cel mic prin cezariana mai avand inca 2 copii am solicitat sa mi se lege trompele ceea ce acum regret f mult intrebarea mea este se mai pot dezlega trompele pt a ramane dinou insarcinata sau prin ce alte metode as putea sa raman dinou ...Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, cu părere de rău vă informez că, dacă ați optat pentru ligaturarea trompelor uterine, această procedură este una ireversibilă. Ceea ce înseamnă că nu le putem \"dezlega\". Intervenția constă în secționarea trompelor uterine normale, ceea ce înseamnă întreruperea definitivă a traseului ovului de la ovar către uter. Din păcate, nu există o soluție naturală pentru a rămâne din nou însărcinată după o astfel de intervenție. Însă, puteți oricând opta pentru fertilizarea in Vitro. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor