Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


O posibila sarcina?

Buna ziua am si eu o intrebare . Am 30 de ani, o fetita de 8 ani si nu am avut niciodata probleme in ceea ce priveste cm. Pe data de 25 februarie a inceput ultima menstruație , pe data de 9 martie am avut contact neprotejat cu sotul meu . Am un cm de 26 de zile foarte regulat , trebuia sa vina pe 23 martie si nu a venit . Am facut un test de sarcina din farmacie pe data de 23 seara si a iesit negativ , l-am repetat astazi 25/03 in continuare negativ . Este posibil totusi sa fie o sarcina si corpul meu sa nu producă destul ( nu mai stiu cum se numeste ) incat sa nu fie detestat de testul de urina ? Multumesc anticipat


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, fie că este vorba despre o sarcină, fie despre o dereglare a ciclului menstrual, este recomandat să vă adresați unui medic specialist ginecolog pentru a vi se efectua o consultație completă. Este important să descoperiți care este cauza acestei întârzieri și, dacă este cazul, să tratați afecțiunea. Pentru programări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!