Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 martie 2018

durere pelvian ciclu maroniu cu cheaguri mici


buna ziua. am trimis un mail catre cristina@centrele-ares in data de24.03.2018 și încă nu mi s-a raspuns. ultimul meu mesaj a fost in data de 29 decembrie și mi ati cerut rezultatele investigațiilor. rog o opinie. multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, investigațiile trimise au fost studiate de către echipa medicală. Recomandarea noastră este să vă programați la o nouă consultație, la doctor Cristiana Boitan, pentru a discuta despre afecțiunea dumneavoastră și despre anumite investigații suplimentare. Pentru programări la consultații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 9300. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor