Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 martie 2018

durere pelvian ciclu maroniu cu cheaguri mici


buna ziua. am trimis un mail catre cristina@centrele-ares in data de24.03.2018 și încă nu mi s-a raspuns. ultimul meu mesaj a fost in data de 29 decembrie și mi ati cerut rezultatele investigațiilor. rog o opinie. multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, investigațiile trimise au fost studiate de către echipa medicală. Recomandarea noastră este să vă programați la o nouă consultație, la doctor Cristiana Boitan, pentru a discuta despre afecțiunea dumneavoastră și despre anumite investigații suplimentare. Pentru programări la consultații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 9300. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.