Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


31 martie 2018

Embolizare fibrom uterin


Buna ziua, Am 49 ani si va rog mult sa ma ajutati intr-o problema de fibrom uterin. As vrea sa va trimit rezultatul la RMN pelvis si sa-mi comunicati daca in cazul meu se poate efectua embolizarea . Mi s-a propus histerectomie partiala , insa mental oricat am incercat, nu pot accepta aceasta varianta. Mentionez ca sunt din Barlad jud.Vaslui . Multumesc si astept raspunsul dvs Cu respect , Mihaela Buzincu .


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, bineînțeles că vă ajutăm. Pentru acest lucru suntem aici. Vă rugăm să ne trimiteți conținutul cd-ului RMN, urmând pașii:

Accesați linkul de mai jos și urmati instrucțiunile pentru trimiterea imaginilor ecografice către​ dl. doctor Nechifor. În caseta adresei de mail, vă rugăm să notati adresa de mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro

http://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ [1][1][1]

În cel mai scurt timp posibil veți primi la adresa de e-mail indicată un ​răspuns privind diagnosticul și tratamentul recomandat.

Pentru orice intrebari sau informatii legate de fibrom uterin, vă rugăm, nu ezitati să ne contactați la numarul de telefon: 031 9300. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.