Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 martie 2018

Embolizare fibrom uterin


Buna ziua, Am 49 ani si va rog mult sa ma ajutati intr-o problema de fibrom uterin. As vrea sa va trimit rezultatul la RMN pelvis si sa-mi comunicati daca in cazul meu se poate efectua embolizarea . Mi s-a propus histerectomie partiala , insa mental oricat am incercat, nu pot accepta aceasta varianta. Mentionez ca sunt din Barlad jud.Vaslui . Multumesc si astept raspunsul dvs Cu respect , Mihaela Buzincu .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, bineînțeles că vă ajutăm. Pentru acest lucru suntem aici. Vă rugăm să ne trimiteți conținutul cd-ului RMN, urmând pașii:

Accesați linkul de mai jos și urmati instrucțiunile pentru trimiterea imaginilor ecografice către​ dl. doctor Nechifor. În caseta adresei de mail, vă rugăm să notati adresa de mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro

http://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ [1][1][1]

În cel mai scurt timp posibil veți primi la adresa de e-mail indicată un ​răspuns privind diagnosticul și tratamentul recomandat.

Pentru orice intrebari sau informatii legate de fibrom uterin, vă rugăm, nu ezitati să ne contactați la numarul de telefon: 031 9300. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor