Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 aprilie 2018

Întrebare aritmie.


Buna ziua, am de vreo patru zile bătăi neregulate la inima,care durează în jur de o ora,am fost la urgență și la control cardiologic la eco a spus inima buna,menționez faptul că am tratament cu cordarone 1/zi coryol 12,5 doua/zi și nliprel forte,bătaia la inima incepe spontan și în timp de repaus,pot sa fac efort.Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Aveti nevoie in primul rand de un consult cardiologic complet, cu EKG si ecografie cardiaca dar si cu montare de holter EKG de 24-48 de ore. Scopul este acela de a identifica tipul aritmiei de care suferiti; in anumite situatii, aritmiile necesita tratament electrofiziologic, anume ablatii prin radiofrecventa. Pentru programare, puteti apela 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.