Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 aprilie 2018

Întrebare aritmie.


Buna ziua, am de vreo patru zile bătăi neregulate la inima,care durează în jur de o ora,am fost la urgență și la control cardiologic la eco a spus inima buna,menționez faptul că am tratament cu cordarone 1/zi coryol 12,5 doua/zi și nliprel forte,bătaia la inima incepe spontan și în timp de repaus,pot sa fac efort.Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Aveti nevoie in primul rand de un consult cardiologic complet, cu EKG si ecografie cardiaca dar si cu montare de holter EKG de 24-48 de ore. Scopul este acela de a identifica tipul aritmiei de care suferiti; in anumite situatii, aritmiile necesita tratament electrofiziologic, anume ablatii prin radiofrecventa. Pentru programare, puteti apela 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor