Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 iunie 2018

Cardiologie


Bună ziua, am o întrebare ce ma macină de când eram copil. Numele meu este Irina și am 32 de ani. Mi s a spus ca am hiperexcitabilitate cardiaca, apoi mi s a spus ca am suflu sistolic, apoi mi s a spus ca atunci când respir, valvele inimii se închid mai greu decât ar trebui. Un lucru este cert...și acela e faptul ca orice fel de emoție fie ea bună sau rea (în special rea) îmi fac mâinile se tremure într un ritm incontrolabil, simt ca inima îmi iese din piept și aerul îmi lipsește. Am dat vina pe anxietate, am dat vina pe atacuri de panica..de curând am folosit aspacardin și am constatat ca starea mea e ceva mai buna...am fost la un medic cardiolog și mi s a spus ca nu am nimic, și totuși..ce pot face? Va rog mult..ajuta ți ma. Mulțumesc din suflet.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor