Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 iunie 2018

ginecologie


Buna ziua. Am o intrebare la dv...eu am trompele legate dupa nasterea fetitei in 2010...acum imi doresc inca un copilas ce ma sfatuti sa fac sau cum as putea remedia problema aceasta .multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, din păcate, \"legarea\" trompelor uterine este o procedură ireversibilă ceea ce înseamnă că o dată ce aţi optat pentru aceasta, nu se mai poate interveni pentru \"dezlegarea\" acestora. Intervenţia presupune secţionarea ambelor trompe uterine astfel încât este întreruptă fertilizarea ovulului de către spermatozoid. Vă recomandăm să vă adresaţi unui medic de specialitate pentru a discuta despre eventualitatea unei sarcini obţinute în urma fertilizării in Vitro. Vă puteţi programa la numărul de telefon 031 9300. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor