Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


intreaba medicul

Buna ziua,ma numesc Goran Petronela am 29 de ani si mi s-a pus diagnosticul CHIST ENDOMETRIOZIC STANG,m-au chemat de urgenta sa fac interventia chirurgicala laparoscopic, iar seara s-au razgandit si mi-au amanat interventia pe ste 45 de zile ,motiv ca administrez anticonceptionale.Este normal sa se amane interventia?Este periculos sa stau cu un chist de 8 mm?Chiar este atat de grav ca iau anticonceptionale su nu ma pot opera motiv sa nu fac ombolie?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat, vă rugăm să ne trimiteţi investigaţiile efectuate cât şi recomandarea de intervenţie chirurgicală. În general, chistul de 8 mm nu se operează. Dacă ar avea 8 cm trebuie operat, dar nu de urgenţă, şi chiar daca luaţi anticoncepţionale. Vă rugăm totuşi să ne trimiteţi investigaţiile la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro, pentru a primi un răspuns medical pertinent. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.