Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 iunie 2018

intreaba medicul


Buna ziua,ma numesc Goran Petronela am 29 de ani si mi s-a pus diagnosticul CHIST ENDOMETRIOZIC STANG,m-au chemat de urgenta sa fac interventia chirurgicala laparoscopic, iar seara s-au razgandit si mi-au amanat interventia pe ste 45 de zile ,motiv ca administrez anticonceptionale.Este normal sa se amane interventia?Este periculos sa stau cu un chist de 8 mm?Chiar este atat de grav ca iau anticonceptionale su nu ma pot opera motiv sa nu fac ombolie?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat, vă rugăm să ne trimiteţi investigaţiile efectuate cât şi recomandarea de intervenţie chirurgicală. În general, chistul de 8 mm nu se operează. Dacă ar avea 8 cm trebuie operat, dar nu de urgenţă, şi chiar daca luaţi anticoncepţionale. Vă rugăm totuşi să ne trimiteţi investigaţiile la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro, pentru a primi un răspuns medical pertinent. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor