Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 august 2018

Aritmie cardiaca


Buna ziua, sufăr de aproximativ.10ani de fibrilație atrială paroxistica.Tratamentul este in principal sintrom iar la nevoie,rythmonorm.Am avut o perioada și tratament cu betablocant dar ,din cauza scăderii pulsului sub 50,mi s-a recomandat: fie sa nu mai iau,fie o doza extrem de mică. Problema care ma preocupa și la care va rog frumos sa îmi dați un răspuns este dacă ntr-adevăr ar fi total contraindicat sa iau calciu dacă am aceasta aritmie cardiaca?Acesa contraindicație am primit-o de la medicul reumatolog. Multumesc! Damboviceanu Michaela 78 ani Mulțumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Am întrebat dacă pot lua calciu pentru osteoporoza,având fibrilatie atrială paroxistica repetitivă.O alta întrebare ar fi dacă este bine sa fac mișcare și anume inot?Multumesc!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor