Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 august 2018

Aritmie cardiaca

Buna ziua, sufăr de aproximativ.10ani de fibrilație atrială paroxistica.Tratamentul este in principal sintrom iar la nevoie,rythmonorm.Am avut o perioada și tratament cu betablocant dar ,din cauza scăderii pulsului sub 50,mi s-a recomandat: fie sa nu mai iau,fie o doza extrem de mică. Problema care ma preocupa și la care va rog frumos sa îmi dați un răspuns este dacă ntr-adevăr ar fi total contraindicat sa iau calciu dacă am aceasta aritmie cardiaca?Acesa contraindicație am primit-o de la medicul reumatolog. Multumesc! Damboviceanu Michaela 78 ani Mulțumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Am întrebat dacă pot lua calciu pentru osteoporoza,având fibrilatie atrială paroxistica repetitivă.O alta întrebare ar fi dacă este bine sa fac mișcare și anume inot?Multumesc!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.