Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Analizele pe care leam facut sunt : analize de sange ,urina ,porma la cardilogie electrocardiograma,

Analizele pe care leam facut sunt : analize de sange ,urina ,porma la cardilogie electrocardiograma, si EKG ,in primul comentariu am gresit nu am facut toate analizele posibile ca din ce stiu mai este acel Holter,dar ma simt bine doar ca am aceste emoti tulburari neurovegetative si daca puteti sa ma indrumati sa urmez un tratament sau sa merg undeva. am uitat sa mentionez ca analizele au iesit bune si de sange si la cardiologie normale si tensiunea cea mai mare am avuto 17cu 8 . am gresit la cardilologie am facut ecograf EKG si electrocardiograma.iar analizele VSH,calcemie,glicemie,monocite,limfocite etc toate bune.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr alexandru: foarte bine ca ai facut analizele mentionate si cea care a ramas este holter-ul de rotm ECG care este indicat pentru diagnosticul palpitatiilor. Este un mic aparat care se poarta 24 ore si inregistreaza ritmul cardiac. cu ajutorul lui putem stii daca in momentul care simti palpitatiile exista o tulburare a ritmului cardiac sau nu. daca chiar simti palpitatii este totusi important sa efectuezi examenul holter ECG.
In ceea ce priveste tulburarile neurovegetative ele sunt normale la varsta ta si or sa dispara cu timpul.
Daca doresti sa efectuezi examenul holter la noi te rog sa ma contactezi.