Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 august 2018

Doresc să rămân însărcinată


Buna ziua doresc sa va spun povestioara mea am nevoie de ajutor In urma cu 2 ani in 2016 am avut un chiuretaj aveam 27 ani atunci acum am 29 atunci nu imi prea doream o sarcina si ca urmare am decis sa fac un avort sa mai astept intre timp au trecut 2 ani si nu am mai ramas gravida sexul era cu metoda iesitului afara insa de anum acesta incepand cu luna martie-aprilie am facut sex neprotejat cu sotul meu in mod voit in speranta ca voi ramane iar gravida dar iata ca nu s-a intamplat am monitorizat ovulatia inclusiv cu teste de ovulatie si degeaba ca si menstruatie in ultimele 3 luni am avut in iunie pe 28 in iulie pe 29 si acum pe 25 august sotul a facut si o spermograma nu stiu daca cauza este la el sau la mine am imi doresc sa raman insarcinata am 29 ani si nu stiu cum sa procedez de ce nu mai raman si care ar fi cauza dar mai ales ce este de facut va rog mult am nevoie de un sfat cat mai urgent si sa imi spuneti va rog daca exista o problema la sotul meu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecavt este important să studiem rezultatele investigațiilor efectuate până în prezent, atât ale dumneavoastră cât și ale soțului dumneavoastră, Vă rugăm să ne trimiteți la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro investigațiile efectuate. Vom reveni cu un răspuns în cel mai scrut timp. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor