Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 august 2018

Hipertensiune


Buna ziua am 28 de ani si am fost diagnosticat cu hipertensiune arteriala. Mi s-a dat tratament Concor Cor si Noliprel tratament pe toata viata De 1 saptamana am inceput sa ma simt rau cand tensiunea mea arata intre 14.9 si 16.9 cand faceam efort. Greutatea mea este de 91kg si inaltimea de 1.73.Tratamentul pe care l-am primit scrie ca va fi pe toata viata ajungand si la intrebarea mea. Cu ce imi va afecta viata si care vor fi efectele secundare,se trateaza hipertensiunea sau voi lua aceste pastile toata viata? Daca voi tine un regim de viata sanatos voi reusi sa scap de hipertensiune.SI ce activitati pot intretine?P.S sunt jucator de poker profesionist ceea ce include mult stres si adrenalina zilnica.Banuiesc ca si acesta a fost un factor,voi trebui sa renunt la job-ul meu si sursa mea de venit?Astept raspunsul d-voastra.Multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat vă rugăm să vă programați la o consultație cardiologică. Este important să efectuăm investigații care ne vor ajuta să ne formăm o părere medicală cu privire la afecțiunea dumneavoastră. În cadrul acestei consultații veți primi recomandări cu privire la stilul de viață, alimentație, sport, s.a.m.d. Numărul de telefon pentru programări este: 031 9300. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group