Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 august 2018

Am o problema


Buna seara, mntionez ca nu sunt in tara si am urmatoarea problema:im luna Iunie nu am avut menstruatie dar in luna Iulie am inceput sa sangerez din data de 15 pana in prezent. Sangerarea este usoara, nu am dureri, nu am febra sau frison. Am făcut analiza HCG si este negativa, la eco Tv medicul spune ca miometrul este normal si endometrul are hiperplazie, ovarele sunt normale. Am varsta de 43 de ani. Un ginecolog aici ma poate vedea peste apoximativ 3 săptămâni. Intrebatrea mea este:as putea sa zbor cu avionul,? Mulțumesc mult!!!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, puteți să călătoriți în măsura în care sunteți confortabilă cu acest lucru. Pentru a vă oferi un sfat medical, vă rugăm să ne trimiteți investigațiile efectuate la următoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor