Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 septembrie 2018

PULS MARIT


As dori sa va adresez urmatoarea intrebare: iau tratament BETALOC 100 MG , dimineata 50 mg si seara 50mg,10 mg dimineata noliterax si seara 0.4 mg physiotens,si la trezire am tensiunea buna si batai intre 70-80/min,insa spre seara creste tensiunea spre 170,180/85 ,90 si 100de batai/min chiar si peste 100. Am facut electrocardiograme, test de efort si monitorizare cu holder /24 ore ecografie cardiaca si mi s-a spus ca este bine ,in urma carora mi s-a dat acest tratament. Am facut si hormonii tiroidieni sunt bine si metanefrine si normetanefrinele plasmatice sunt bine. De ce totusi peste zi creste tensiunea si pulsul daca sunt sunt medicatie? Ar trebui sa mai fac si alte investigatii sau nu este potrivit tratamentul pentru hipertensiune arteriala?Mananc cat mai natural,cu sare foarte putina,nu consum cafea si alcool.VA MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU INTELEGERE SI ASTEPT CU DRAG UN INDEMN DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA,CU RESPECT!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este complet neprofesional să vă răspundem prin mesaje, fără să fiți evaluată complet de către unul dintre medicii noștri cardiologi. Este important să cunoaștem detalii medicale, simptome, să evaluăm pacientul ecografic, prin monitorizare cu dispozitiv Holter, etc și abia apoi să schimbăm sau să adaugăm medicație. Vă recomandăm să vă programați la un consult complet pentru a vă putea oferi un răspuns medical adecvat în cazul dumneavoastră. Numărul la care vă puteți programa este : 031 9300. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor