Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 septembrie 2018

Hemoroizi tombozati


Un tratanent pentru , hemoroizii trombozati? Nu am mai avut probleme , asa serioase...am 5 zile si se pare ca problema o sa mai persiste ! Mi a iesit ceva la fund pe partea stanga , de marimea unui bob de fasole,dupa 2 zile s a innegrit...apoi a 4 a s a apart , iar a 5 s a inchis si e inca negru! Tratament: cicatridina 7 supozitoare, (in primele 3 zile), proctoglyvenol 3 supozitoare (urmatoarele 2 zile), pe langa asta , crema proctoglyvenol de 3 4 ori pe zi , plus bai de sezut , cu ceai de marul lupui, galbenele si musetel! Intrebarea mea ar fi: cat timp mai poate dura pana sa dispara problema asta , sau daca e nevoie de interventie chirurgicala?daca stau intins pe.pat u ma deranjeaza , nici daca stau pe scaun...ma deranjeaza cand merg , pentru ca se freaca , si probabil se rupe 😑 multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor