Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 septembrie 2018

Ginecolog


Bună seara! Am și eu o nedumerire, deși am avut ciclu de pe dată de 2 septembrie până pe data de 5.. Astăzi a început să-mi curgă din când în când sânge care are o culoare rozalie, și mă doare burta, mai ales când încerc să mă ridic din pat sau să încerc să iau ceva mai greu în mână, mă doare burta dar durerea se lasă mai mult pe partea stângă.. M-ați putea ajuta cu un sfat despre ce ar putea însemna acest lucru? Vă rog frumos..


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este foarte probabil să fie vorba de o simplă dereglare menstruală sau o posibilă răceala. Pentru a afla cu siguranță dacă este vorba de o afecțiune mai serioasă este recomandat să mergeți la un consult de specialitate pentru efectuarea unor investigații amănunțite. Pentru programări la ginecologie, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 9300. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor