Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 septembrie 2018

Aritmie


Buna seara ! Am și eu o problema va rog frumos sa mă ajutați , am batai neregulate în fiecare noapte imediat cum atipesc inima face o mica pauza și mă trezesc brusc cu batai rapide și tari ale inimii și cu o vibrație în piept mi se întâmplă de mai multe ori pe noapte pana mă ia somnul , am uitat sa va menționez ca am 17 ani , sunt fumător , beau coca cola ocazional și... acum 2 săptămâni am fost la urgenta și mi-au făcut 2 Ekg și nu mi-au ieșit bune mi-au spus ca am Aritmie și ca tot ce mi se întâmplă este de la cola și țigări Doamna dr. nu mi-a prescris niciun medicament dar ne-a dat trm. la București pentru a-mi face mai multe investigatii, as vrea sa știu de la dumneavoastră ce tratament trebuie pt aritmie va mulțumesc frumos !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp! Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor