Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 septembrie 2018

Sunt oare însărcinată?


Bună ziua! Am făcut sex neprotejat în 4-5 septembrie 2018. Nu mi-am dat seama de gravitatea faptei ca să zic aşa.. până acum credeam că e totul ok dacă băiatul "are grijă". În 9 septembrie, duminica seara mi-a venit menstruația şi a durat o săptămână şi nu am observat ceva neobişnuit, a decurs ca de obicei iar în prima zi am luat un nurofen pentru că am simțit că se instalează durerile. De obicei am dureri foarte mari, vărsături şi diaree, de aceea recurg la nurofen în prima zi. Atunci nici prin cap nu-mi trecea că aş putea fi însărcinată deci nu am fost atentă în mod deosebit. Problema este că la sfârşitul menstruației (cam în ultima zi, 16 septembrie) au început să mă doară sânii pe partea laterală spre axilă şi durerile au continuat toată săptămâna. Au dat semne de ameliorare în weekend dar parcă tot nu se opreşte durerea. Nu am pățit să mă doară sânii niciodată înafara sindromului premenstrual sau chiar în timpul menstruației. De cum am simțit această schimbare, marți, 18 mi-am făcut un test de sarcină (la 13 zile de la actul sexual) si a fost negativ. Nu am fost prea convinsa deoarece durerile continuau iar sâmbătă, 22 septembrie(la 17 zile de la actul sexual) l-am repetat şi a fost tot negativ. Sunt foarte îngrijorată.. ştiu că am facut o mare greseala sa nu ma protejez dar nu mi-am dat seama atunci cat de grav poate fi si ce usor ramai insarcinata. Si de cateva zile ma trezesc brusc la ora 6:30 si nu mai pot sa dorm. Este oare din cauza stresului?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, daă testele de sarcină au ieșit negative, de regulă, nu prea există erori. Acestea au o acuratețe de până la 99% dacă sunt efectuate în mod corect. Pentru a elimina orice urmă de îndoială, vă puteți programa la o consultație ginecologică (031 9300) sau puteți efectua testul de sânge (testul beta-hCG) care evidențiază prezența hormonului hCG. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor