Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua, Eu am urmatoarea problema. La eforturi de intensitate ica, chiar foarte mica, dar rapide(


Buna ziua, Eu am urmatoarea problema. La eforturi de intensitate ica, chiar foarte mica, dar rapide( ex: salt din pat in picioare), insa, nu si la eforturi prelungite, gen alergat usor pe distante lungi, am palpitatii. De asemenea, mersul pe bicicleta imi creeaza palpitatii si dificultati la respirat. EKG nu a aratat vreo problema care sa imi creeze suspiciuni , insa, de obicei, colesterolul iesea mai mare decat normal , dar nu exagerat. Cteodata imi este teama de efort, pentru cele mai sus explicate. Am 1.86 si 82 kg, 38 ani, greutate normala, insa cred ca indicele de grasime este mai mare decat normal, cu toate ca nu se vede, se datoreaza faptului ca am oasele mai inguste, astfel incat o ingrasare nu se vede, dar se simte. Ce credeti, este cazul sa ma ingrijorez, prezint un risc de infarct sau nu e cazul? Ce examene medicale imi recomandati si ce stil de viata, mancare? Mentionez ca nu fumez iar carnea este in general slaba, de pui si mai rar porc sau vita eventual la sarbatori. Stressul este puternic la mine, afecteaza in cazul meu? Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Pt. Dl Dragan Costin: Pentru simptomele pe care le descrieti este indicat sa efectuati un test ECG de efort, pentru a vedea daca pe electrocardiograma apar tulburari de ritm care sa explice palpitatiile pe care le descrieti. Indicele de masa corporala va incadreaza la catergoria normal, este foarte bine deasemnea ca nu fumati si sunteti atent cu regimul alimentar. Stressul important poate agrava o boala de inima dar nu poate fi in sine un factor etiologic daca nu se asociaza cu alti factori risc cardiovascular( fumat, grasime animala in alimentatie), sedentarism, etc)
Sfatul meu este sa efectuati un test de efort ECG. Va puteti programa pentru test de efort ECG pe bicicleta in clinica noastra-0720276884
Dr. Iancovici.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor