Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 septembrie 2018

Probleme cardiologie


Buna seara! Numele meu este Raluca Vlad si am 22 de ani. De la 13 ani am fost diagnosticata cu regurgitare tricuspidiana in urma unui control cardiologic datorat unor junghiuri in piept. De-a lungul anilor nu am observat manifestari ale acestei afectiuni dar de aproximativ un an si jumatate am inceput sa obosesc si sa gafai la efort. La inceput oboseam cand mergeam mai alert, apoi am inceput sa ma opresc sa gafai si cand urcam cateva trepte. De atunci am tot avut probleme la efort. Am fost la pneumologie unde am fost suspectata de astm bronsic dar dupa 3 tratamente am observat ca niciunul nu imbunatateste nimic, iar medicul a ridicat din umeri. Uneori obosesc inclusiv cand mananc si simt cum inima mai are putin si sare din piept. In ultima saptamana am inceput sa am si junghiuri spre interior spate piept si nu mai pot face decat 10-15 pasi si incepe inima sa bata tare, sa obosesc si sa simt nevoia neaparat sa ma asez ca ametesc. Ma tem ca toate aceste lucruri sa nu fie o manifestare a acestei afectiuni. Este posibil?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un sfat medical adecvat, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor