Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 octombrie 2018

Probleme cardiologice


Bună ,Sunt operată pe cord deschis de 2 ori,ultima intervenție fiind înlocuirea valvei aortice cu valva aortica mecanică ATS 21 dublu disc, La ultimul consult mi s-a zis ca gradientul este de 29 dar valva funcționează bine,deocamdată nu necesita nici o intervenție ....intrebarea mea este ,în cazul în care s-ar impune o nouă operatie se poate realiza fără a mai necesita operația clasică pe cord deschis?asta însemnând prima data scoasa valva pusă deja si înlocuită cu alta.Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, în cazul acesta se poate interveni tot prin procedura clasică. Nu se poate da indicația de TAVI, intervenție minim invazivă pentru implantarea percutană de valvă aortică. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor