Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 octombrie 2018

examen CT


buna ziua tatal meu a facut un examen CT si as dori daca se poate sa mil citeasca cineva si sami spuna daca are ceva grav si ce tratament ar trebui sa urmeze pt ca medicul care i la facut un nea explicat pera bine o zis sa mergem la un medic neurolog sa nil citesca si sa ne dea tratament dar am fost la medici neurologi si nea facut programare peste o luna doar sa ne citeasca un rezultat va rog daca se poate sa ma lamuriti care este rezultatul aici va las examenul CT REZULTAT: CT CRANIU. CALCIFICAREPUNCTIFORMA LA NIVELUL NUCLEULUI LENTICULAR STANG. NU SUNT ALTE LEZIUNI ENCEFALICE HETERODENSE FOCALIZATE . STRUCTURI MEDIANE NEDEVIATE, CALCIFICARI PARIETALE LA NIVELUL ARTERELOR VERTEBRALE. SINUSURI PARANAZALE DE ASPECT CT NORMAL. va multumesc astept un raspuns daca este posibil numai bine


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat vă rugăm să vă adresați unui medic de specialitate. Pentru a face o programare la neurologie, puteți apela numărul de telefon 021 9983. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor