Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 octombrie 2018

hpv


Bună ziua ,aș vrea sa vă intreb ceva legat de hpv ,eu sunt infectata cu acest virus timp de vreo câteva luni ,sunt in tratament si am facut si cauterizare ,am aflat de acest virus după ce am intretinut relatii sexuale neprotejate nestiind ce as putea avea ,dar dupa ceva timp am fost dupa analize si am aflat ca am virusul hpv, am ascuns ceva timp dar i-am dezvăluit aceasta problemă ,am incercat sa ma documentez despre asta afland ca ei pot elimina fara vre-un tratament anume ,dar doresc sa stiu cum sau unde se poate face testul de depistare al acestui virus de preferat in zona Timișoarei ,dacă m-ați putea ajutea cu anumite informatii anume legat de simpotmele pe care le poate avea un barbat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, cu siguranță există în Timișoara o clinică de specialitate unde puteți efectua testul HPV. Încercați să cereți sfatul medicului dumneavoastră de familie pentru a vă recomanda un cabinet/clinică medicală de ginecologie. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor