Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 noiembrie 2018

dereglare tranzit intestinal


De la sfarsitul lunii iulie am o dereglare, in sensul ca scaunul si-a schimbat consistenta, In luna august a fost apos de cele mai multe ori, in cateva zile ajungand la 5/zi, dar de cele mai multe ori 1-2/zi. O doctorita de interne mi-a dat tratament cu kreon, antidiareice si probiotice, cu diagnostic pancreatita sub observatie. Atunci a inceput un stres enorm pentru mine. Situatia mea nu s-a imbunatatit deloc, si pe fondul unui regim pentru diaree (fara succes) am slabit constant in 7 saptamani 9 kg. In urma unor analize am fost diagnosticat cu helicobacter, am facut tratament pentru helicobacter, situatia s-a imbunatatit, dar nu a revenit la normal, stresul meu continuand in baza presupusei pancreatite. Ulterior am facut 2 tratamente de cate 10 zile cu normix. Analize facute: hemograma, glanda tiroida, igg, iga tgo, tgp, creatinina, analize scaun la 4 laboratoare, amilaza vsh, calprotectina fecala, toate cu valori normale. Ulterior am facut o colonoscopie si un rmn interne, valori normale. In momentul de fata, am revenit in greutate aproape la valoarea initiala, scaunul meu este in continuare dereglat (1-2/zi scaun moale si/sau semiapos), iar de ceva vreme m-am ales si cu spasme musculare nedureroase, senzatie de picioare fierbinti, dermatita seboreica, stari de ameteala si durere de cap cel putin 2 zile/saptamana, usoare dureri musculare si articulare.Ce investigatii credeti ca ar fi bine sa fac in continuare pentru a-mi reveni? Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă rugăm să vă adresați unui medic de specialite (gastroenterolog/proctolog). Vă recomandăm să apelați cu încredere numărul de telefon 021 9983 pentru a vă adresa și solicita o consultație de specialitate în cadrul Spitalului Monza. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor