Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 noiembrie 2018

durere coloana


In primul rand,Buna seara! Problema mea a inceput acum 3 saptamani cand intr-o noapte am tinut geamul deschis iar a doua zi m-a luat durerea de coloana. Am stat cu durerea acesta vreo 4 zile timp in care mi-am contiunat activitatea sportiva crezand ca poate imi va trece,insa in timpul orei de sport am constat ca in momentul in care imi rotesc toracele dintr-o parte in alta,se aude un suflu ca si cum ceva ar apasa pe plamani fapt care m-a facut sa merg la medic acesta constatand ca nu este nimic grav (nu am facut rmn sau radiografie pentru ca mi-a interzis medicul hematolog deoarece eu am fost suspecta de leucemie) mi-a administrat vilmovo si mydocalm cu care mi-am revenit nu ma mai doare spatele insa am ramas cu acest suflu. Tin sa precizez ca dureri mai am in momentul cand apas coloana in partea cervicala insa imi trece. De cateva zile am observat ca atunci cand inspir adanc in plaman simt o presiune sau tusesc iar dupa ce relaxez ma doare putin insa trece.In luna aprilie am facut o radiografie pulmonara si totul era ok in rest nu am alte simptome.As vrea sa stiu daca este ceva grav.Va multumesc anticipat!!!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, după cum vă puteți imagina nu vă putem răspunde obiectiv la întrebarea \"Dacă este ceva grav\". Este important să vă adresați unui medic pneumolog pentru a îi descrie simptome și pentru a vi se efectua un consult de specialitate. În urma acelei consultații, după efectuarea investigațiilor de specialitate, medicul specialist vă va putea oferi răspunsuri medicale cu privire la simptomele pe care le descrieți. Vă puteți programa la numărul de telefon 021 9983. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor